Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

REAALIAIKAINEN VALHEENPALJASTAMINEN

 

UUDET NETTISIVUT AVATTU! TUTUSTUKAA SIVUIHIMME https://www.east-riskmanagement.com!

 

Palvelukuvaus

 

Pääsääntöisesti yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu.

 

Reaaliaikainen valheenpaljastus neuvotteluissa, haastatteluissa, puhelinkeskusteluissa, vakavan luottamuspuutteen tilanteissa asiakkaan päätösten tukemiseksi ja tehokkaan tuloksen saamiseksi. 

 

Asiakas saa kauttamme tietää reaaliajassa ja välittömästi puhekommunikaation yhteydessä vastapuolen yrityksestä valehdella (vilpistä) sekä tarpeen mukaan muutoksesta hänen emotionaalisessa ja kognitiivisessa tilassaan. Asiakas saa myös lyhyen lausunnon analyysituloksesta välittömästi toimenpiteen jälkeen (*tarvittaessa voimme myös jälkeenpäin tehdä tilaisuudesta syntyneen puheäänitteen tarkemman tutkimuksen, ks. Äänitysten valheenpaljastustutkimus).

  

 

 

 

Hinta

Hinta 170,00 euroa/tunti (sis. alv 32,90 euroa). Minimiveloitus - 500 euroa (sis. alv 96,77 euroa). Lisäksi veloitamme tapauskohtaisesti suoranaiset kulut (matkat, majoitukset ym.) ja matka-ajan korvauksen 80,00 euroa/tunti (sis. alv 15,48 euroa).

 

Maksuehto

7 kalenteripäivää tai sopimuksen mukaan.

 

Tutkimusmateriaalin käsittely

Tutkimuksen tekijälle jäävät tallenteet ja tekstitiedostot tuhotaan 10 päivän sisällä kirjallisen tutkimuslausunnon laatimisesta, mikäli asiakkaan kanssa ei ole nimenomaisesti muuta sovittu. 

 

Tutkija

 

Tutkijana toimii Lassi Rytkönen. Lassi Rytkönen on suorittanut vuonna 2008 valheenpaljastajan LVA6.50-lisenssikoulutus (Operator License Number #OP812028330, 17.01.2008, Israel, Nemesysco Ltd) ja hänellä on myös 12 vuoden käytännön kokemus valheenpaljastustestien ja tutkimusten suorittamisesta.

 

Kertokaa ongelmanne ja me teemme teille tutkimuksen kustannusarvion. Ongelman esikartoitus (max. 15 min) ja kustannusarvion laatiminen ovat maksuttomia. Pidämme kaikki aineistot sekä tietoomme tulleet asiat ehdottomasti salassa ja ulkopuolisten henkilöiden ulottumattomissa.

 

Tärkeämpää tietoa valheenpaljastustestistä saatte, kun otatte meihin yhteyttä ja pyydätte tarjousta.

 

Tässä on yhteydenottolomake.

  

Tutustu myös muihin palveluihin

Valheenpaljastustestit

Puheäänitysten valheenpaljastustutkimukset

Valheenpaljastuspalvelun avoimet presentaatiotilaisuudet (pe 4.10.2019 Helsingissä)

Oikeudellinen käsialavertailu ja väärennösasiantuntijapalvelut

Valheenpaljastuskoulutus

Oikeudellinen käsialavertailukoulutus