Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HISTORIA

 

East-Risk Management on perustettu vuonna 1996 lakiasiaintoimistona.

 

Yritys on toteuttanut runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakstanissa.  

 

 

Oikeudellista käsialanvertailua tarvitaan tyypillisesti petos- ja väärennysrikosten tutkinnassa.

Nimensä mukaisesti se on nimenomaan vertailututkimusta, jonka tarkoituksena on selvittää, onko kiistanalaisen kirjoituksen kirjoittaja sama kuin vertailutekstin kirjoittaja. Kuten on helposti todennettavissa, kukaan ei kykene kirjoittamaan kahta käsialanpiirteiltään identtistä tekstiä ja näin ollen tutkimuksessa on arvioitava, ovatko kiistanalaisen tekstin ja vertailunäytteiden väliset eroavuudet kirjoittajan käsialan luonnollista vaihtelua vai onko kyse kahden eri kirjoittajan tekstistä.

Viite:

Kimmo Himberg ”Tekninen rikostutkinta. Johdatus forensiseen tieteeseen.” Poliisiammattikorkeakoulun oppikirjat 9, 2002.

Tervetuloa riski- ja turvallisuusasiantuntijan sivuille!

 

PUHEESEEN PERUSTUVA VALHEENPALJASTUS

 

 

LVA6.50 on tehokas turvallisuusalalle tarkoitettu tietokoneohjelmisto, joka pystyy analysoimaan puheääntä kielestä riippumatta. Ohjelman on kehittänyt ja sitä valmistaa israelilainen yhtiö Nemesysco Ltd. Kyseessä on täysin kontaktiton ja erittäin luotettava valheenpaljastus, joka perustuu äänen syvälliseen ja monitasoiseen tietokonepohjaiseen analyysiin.

 

Analyysi voidaan tehdä reaaliajassa, välittömästi keskustelun yhteydessä, tai jälkeenpäin tutkimalla aikaisemmin digitaalisessa muodossa tehtyjä äänitteitä. Analyysin tuloksena saadaan kirjallinen raportti jaoteltuna puhejaksoittain. Tämä ohjelmisto on käytössä monissa maissa (esim. USA, Israel) poliisilla ja turvallisuusviranomaisilla, puolustusvoimissa sekä vakuutusyhtiöissä ja yksityisetsivätoimistoissa.

 

Kyseessä on täysin kontaktiton ja erittäin luotettava valheenpaljastus, joka perustuu äänen syvälliseen ja monitasoiseen tietokonepohjaiseen analyysiin.

 

Analysoimalla äänestä 126 eri parametria voidaan LVA -teknologian avulla arvioida sanakohtaisesti mm. onko tällä kohdalla keskustelukumppani stressaantunut, innostunut, kiihtynyt tai hämmentynyt, kokeeko hän itsevarma-oloa, iloa, häpeätunnetta tai syyllisyyttä, onko hän jännittynyt, peloissaan, haluton puhumaan, epävarma, keskittynyt, varuillaan jne. Voidaan myös arvioida tunnetilojen voimakuutta ja voimakkuuden muutoksia. Ohjelma myös paljastaa mielikuvituksen, visuaalisen muistin käyttöä, mittaa henkilön älyllisiä ponnisteluja jne. sekä paljastaa kognitiivisen dissonanssi –tilan (eli kahden tai useamman keskenään ristiriitaisen kognition kokemista, kuten tiedot, asenteet, emootiot), Ohjelma myös paljastaa puhujan sarkasmia yms. puheessa olevia vivahteita, jotka jäävät heikkona signaalina täysin keskustelukumppanilta huomaamatta.  

 

Ohjelma paljastaa 10 eri valehtelun muotoa, joissa on yksi valehtelun perusmuoto ja 9 erikoismuotoja. Ohjelma myös paljastaa puheessa olevia ”epävarma-olotiloja” ja niin kutsuttuja ”epätarkkuus” -kohtia (sellaisia, joissa ei ole varsinaista valehtelua, mutta on jotain, mikä ei kuitenkaan täsmää ja puhuja tietää/tajuaa sen). 

 

Analyysin tuloksena saadaan kirjallinen raportti keskustelun relevanttikohdista (jaoteltuna puhejaksoittain, joille annetaan sitä luonnehdittava arvo).

 

Tyypilliset valheenpaljastuspalvelun tapaukset ovat: 

 • reaaliaikaiset neuvottelut ilmapiirissä, joissa luottamus puuttuu,
 • kun toinen kumppani haluaa varmistaa, että toinen puhuu, on puhunut tai puhui totta (parisuhdekysymykset, luottamusongelmat suhteessa, epäilyt jne.)

Valheenpaljastuksella voidaan selvittää esimerkiksi pettämistä ja epärehellisyyttä ihmissuhteessa, uskomattomuutta parisuhteessa, petosta yms. liiketoiminnassa tai väärinkäyttöä ym. työsuhteessa. Voidaan myös päinvastoin todistaa rehellisyyttä, uskollisuutta tai lojaalisuutta, kun epäily on perusteeton.

 

*Katsokaa alla palvelun hinnat ja ehdot.

 

 

 

Valheenpaljastusanalysaatoria voidaan käyttää vain asianomaisen koehenkilön suostumuksella.

 

Yhdysvalloissa valheenpaljastus hyväksytään käytettäväksi todisteena oikeudessa kuudessatoista osavaltiossa. Suomessa valheenpaljastusanalysaatorin antamaa tulosta ei ole vielä hyväksytty todisteeksi oikeudessa. 

 

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lassi Rytkönen

E-mail: lassi.rytkonen@east-riskmanagement.com 

Puh: 045 860 9866

 

  

 

Katso miten toimii LVA6.50 (Layered Voice Analysis introduction)

Lisätietoja:

http://www.nemesysco.com/lva650.html.

http://www.lva650.com/ 

 

 

 

  

 _________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

East-Risk Management tarjoaa LVA6.50 – tietokoneohjelmistoa käyttäen valheenpaljastuspalvelua seuraavasti:

 

 1. Reaaliaikainen valheenpaljastus neuvotteluissa, haastatteluissa, puhelinkeskusteluissa ym. tilanteissa päätösten tukemiseksi ja tehokkaan tuloksen saamiseksi. Asiakas saa kauttamme tietää reaaliajassa välittömästi puhekommunikaation yhteydessä vastapuolen yrityksestä valehdella sekä muutoksesta hänen emotionaalisessa ja kognitiivisessa tilassaan. Asiakas saa myös lyhyen raportin analyysituloksesta välittömästi toimenpiteen jälkeen. Hinta 167,40 euro/tunti (sis. alv 32,40 euro). Minimiveloitus - 340 euroa (sis. alv 65,80 euroa). 

 

 1. Valheenpaljastustesti. 
  1. Valmistelut
   1. Relevanttikysymysten määrittely. Relevanttikysymys on kysymys, johon annettuun vastaukseen asiakas haluaa saada valheenpaljastustestin tuloksia.
   2. Tutkimuksen kysymyslistan ja taktiikan laatiminen.
  2. Valheenpaljastustesti
   1. Keskustelu kohdehenkilön kanssa n. 10-15 min. Kohdehenkilölle kerrotaan hänen oikeuksistaan sekä tutkimuksen prosessi ja sisältö. Näin varmistetaan, että hän ymmärtää, mistä on kyse. Kohdehenkilöltä otetaan kirjallinen suostumus valheenpaljastustestiin.
   2. Varsinainen valheenpaljastustesti. Hinta - 90 euroa/relevanttikysymys (sis. alv 17,42 euro). Minimiveloitus on kuitenkin 210 euroa (sis. alv 40,64 euroa)Tutkimuksen tekijälle jää sovelluksen tuottama tutkimustiedosto sekä äänitetiedosto, joita tuhotaan testin kirjallisen raportin laatimisen jälkeen mikäli asiakkaan kanssa muuta ei ole sovittu.
   3. Raportti kirjallisessa muodossa (ainoastaan relevanttikohdista, eli relevanttikysymyksiin annetuista sisällöllisesti asiallisista vastauksista) suomeksi on valmis 5-7 arkipäivään mennessä testitilaisuudesta seuraavasta arkipäivästä lukien tai sopimuksen mukaan ja se toimitetaan asiakkaalle sähköisessä pdf -muodossa asiakkaan sähköpostiosoitteeseen (tai asiakkaan kustannuksella kirjattuna kirjeenä mikäli asiakas näin haluaa). 

 

3.  Äänitysten valheenpaljastustutkimus (valmiit äänitteet, nauhoitukset, videot ym.). Tuottaa erittäin tarkan analyysituloksen kirjallisen raportin muodossa (ainoastaan relevanttikohdista). Raportti suomeksi on valmis 5-7 arkipäivään mennessä tai sopimuksen mukaan ja se toimitetaan asiakkaalle sähköisessä pdf -muodossa asiakkaan sähköpostiosoitteeseen (tai asiakkaan kustannuksella kirjattuna kirjeenä mikäli asiakas näin haluaa). Hinta: 42,00 euroa/äänitteen relevanttikohdan minuutti (sis. alv 8,13 euroa), pyöristetään täysminuuteiksi, minimiveloitus kuitenkin 150 euroa (sis. alv 29,03 euro).

 

        Maksun ehto, mikäli muuta ei ole sovittu, 7 päivää netto. 

 

  

 

 

Valheenpaljastuksella voidaan selvittää esimerkiksi

 

Yksityiselle henkilölle:

 • pettämistä, epärehellisyyttä ihmissuhteessa, uskomattomuutta suhteessa. Voidaan myös päinvastoin todistaa rehellisyyttä tai uskollisuutta, kun epäily on perusteeton.

Yritykselle:

 • lomakkeilla sekä asiapapereissa esitettyjen tietojen paikkansapitämättömyyttä
 • peiteltyjä syitä edellisestä työpaikasta pois lähtöön
 • peiteltyjä syitä päästä työhön tiettyyn yritykseen (esim. tietojen hankkiminen kilpailijataholle, suunnitellut kavallukset, vahingon aiheuttaminen jne.)
 • varkauksia, kavalluksia, luvatonta omaisuuden käyttöä jne. työpaikassa
 • konfliktialttiutta
 • salattuja terveys- ja psyykkisiä, huume- tai alkoholiongelmia, joilla on merkitystä työturvallisuuden kannalta
 • erilaista tuhoavaa käyttäytymistä (esimerkiksi ruoan pilaamisen valmistusprosessissa ym.)
 • vaarallisia seksuaalisia poikkeavuuksia, kuten pedofiliaa
 • yhteyksiä rikollispiireihin
 • vastuullista työtä haittaavaa uhkapeli-innostusta, suuria velkoja ja muita rahavaikeuksia
 • sellaista sivubisnestä, joka on ristiriidassa työnantajan etujen kanssa.
 • lojaalisuutta
 • välistävetoa työnantajalta salassa, lahjusten ottamista
 • työaseman väärinkäyttö ja työajan käyttö omiin tarkoituksiin.

 

Kertokaa ongelmanne ja me teemme teille tutkimuksen kustannusarvion. Ongelman esikartoitus (max. 15 min) ja kustannusarvion laatiminen ovat maksuttomia.

Pidämme kaikki aineistot sekä tietoonsa tulleet asiat ehdottomasti salassa ja ulkopuolisten henkilöiden ulottumattomissa.

 

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lassi Rytkönen

E-mail: lassi.rytkonen@east-riskmanagement.com

Puh: 045 860 9866

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

  

Nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa on tarve lakimiehen, turvallisuus- ja riskiasiantuntijan palveluille. Tarpeita voivat synnyttää kontaktit uusiin ihmisiin tai yrityksiin, erilaisten sattumusten ja tapahtumien peitellyt syyt, niihin liittyvien riskien selvittäminen, epäilykset tai epävarmuudet kumppanien kompetenssista, kelpoisuudesta, rehellisyydestä, lojaaliudesta ja luotettavuudesta, pelko huijatuksi tulemisesta tai toteutunut huijaus, kavallus, rikos, vahingon aiheuttaminen tai muu sen tapainen syy.

 

KAHDENKYMMENEN VUODEN KOKEMUS TURVALLISUUS- JA RISKIENHALLINNAN ALALLA

 

Olemme laki- ja turvallisuuskonsulttitoimisto, jolla on 20 vuoden kokemus toimimisesta Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella. Tarjoamme yrityksille ja yksityisille henkilöille konsultointia turvallisuuskysymyksissä ja riskien hallinnassa, laaja-alaisesti tutkintapalveluja, mm. valheenpaljastuspalveluja, sekä koulutuspalveluja

 

Yritys on toteuttanut mm. runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltian maissa, Espanjassa, Kreikassa, Turkissa, Puolassa, Venäjällä jne. Toimintaperiaatteenamme on selvittää kaikki asiakasta kiinnostavat seikat yksityiskohtaisesti, ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti.

 

Katso 

 

VALHEENPALJASTUSPALVELUN PRESENTAATIOTILAISUUDET

 • Lappeenranta 19.4.2018
 • Tampere 4.5.2018

                                        lisätietoa tästä

 

KOULUTUKSIA SYKSY 2017

                                                 ilmoittaudu koulutukseen tästä 

 

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lassi Rytkönen

E-mail: lassi.rytkonen@east-riskmanagement.com

Puh: 045 860 9866

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

   

Valheenpaljastuspalvelu

 

 

LVA6.50–valheenpaljastin auttaa arvioimaan keskustelukumppanin tunnetilaa ja rehellisyyttä analysoimalla ääntä reaaliaikaisesti neuvottelussa tai puhelinkeskustelussa.

 

 

Tietoa meistä

East-Risk Management on perustettu vuonna 1996 lakiasiaintoimistona. Vuodesta 1998 lähtien yritys on toiminnut sekä lakiasiaintoimistona että yksityisenä tutkintatoimistona.

 

Yritys on toteuttanut runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltian maissa, Espanjassa, Kreikassa, Turkissa, Puolassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakstanissa.  

 

 

ks. myös www.east-riskmanagement.com 

 

East-Risk Management Facebookissa:

East-Risk Management on Suomen Yksityisetsivä - ja Lakitoimistoliitto Ry:n jäsen

East-Risk Management on myös jäsenenä kansainvälisessä yksityisetsivien järjestössä I.K.D:ssä (International Federation of Associations of Private Detectives)